“3 Redenen waarom handgemaakte bonbons HET perfecte cadeautje is voor jouw geliefde.”

Gepubliceerd op 1 maart 2023 om 16:12

Waarom kies je voor handgemaakte bonbons in de plaats van die bijvoorbeeld van de supermarkt. Hoe kun je ze vergelijken en wat is nou precies het verschil voor jou geliefde?

1. Kwaliteit

Nu denk je vast daar komt die met zijn kwaliteit... Maar het is echt zo. De chocolade die je gebruikt doet er echt aan hoe de bonbon smaakt. Ik gebruik voornamelijk Callebaut en Inca chocolade die mijn producten tot het gewenste kwartelt brengen.  Waar in tegen de supermarkt bonbons van mindere kwaliteit gebruiken om de kosten te drukken.

2. Liefde

In de plaats van massa productie die normaal wordt toegepast bij fabrieks bonbons. Zijn handgemaakte bonbons met passie en liefde gemaakt voor de consument met een persoonlijke touche. Dit zorgt ervoor dat er minder E-Nummers en verse producten in verwerkt worden. Dit is waarom de smaken van de vullingen veel rijker en romiger van smaak zijn!

3. Zelfgemaakt

Hoe leuk is het dat je tegen je geliefde te zeggen dat je een handgemaakt cadeautje voor hem/haar hebt gekocht en ook moeite hebt gedaan om dit voor haar te bestellen buiten je comfort zone om. Dat noem je indruk maken op je geliefde. 

 

wil jij echt een persoonlijk cadoutje bestellen van moospraline ? Bekijk dan eens onze Premium bonbons!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.