Over Moospraline

MoosPraline is Bedacht om u van heerlijke huisgemaakte pralines en likeur te voorzien. Kwaliteit, smaak en presentatie staat bij ons voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te kunnen stellen en hebben voor elk iets wils.

Wat houdt praline in? Een praline is een stuk zoetigheid met een chocoladelaagje omringd, dat verschillende vullingen kan hebben.

Onze bonbons zijn niet zomaar bonbons. Alle bonbons worden handgemaakt door onze Chocolatier 

Dit maakt ze in smaak en vorm uniek en een lust voor het oog.

Wist je dat het maar liefst twee volle dagen duurt om een hoeveelheid bonbons te maken? We gebruiken eerlijke Belgische chocolade. We vullen de bonbons met de beste en lekkerste ingrediënten, zoals noten of fruit. Elke bonbon wordt handgeschilderd voordat ze in een mooi doosje terechtkomen.

 


De Webshop

De webshop is tot stand gekomen door de gevolgen van corona. In deze periode zat ik als kok veel thuis en heb besloten om voor me zelf iets te gaan beginnen. Ik heb al een paar jaar hobby aan​ bonbons te maken voor familie & kennissen. Nu wil ik mijn heerlijke creaties delen met de rest van de chocolade liefhebbers. 

Sinds de zomer van 2022 Produceert Moos ook Likorette. in de zomer is het natuurlijk te warm voor chocolade. Dan wil ik natuurlijk ook bezig blijven met mooie producten te maken... Daarom maak ik ook likeur met een lagere alcohol percentage. ideaal voor in de zomer en natuurlijk seizoens gebonden.

 

Niek


Bedrijfsgegevens

KVK: 84922885

BTW-ID: NL004036434B25

Online webshop

Waertsvaeren 4

5993 HM Maasbree

Nederland


Moospraline doet bloggen?

 

Jazeker en nee bloggen is niet uit de mode of zo 2012. Het is weer helemaal in! Iedere week probeer ik een leuke blog te schijven met talloze leuke weetjes en interessante onderwerp chocolade te publiceren. Ook zit er in elke blog handige tips en tricks . Ben jij benieuwd Klik dan op onderstaande link!


Assortiment kan per locatie verschillen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.