Welke Chocolade soorten zijn er?

Welke chocolade soorten zijn er?Pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade kennen we allemaal, maar wat zijn nou eigenlijk de ingrediënten van deze chocoladesoorten? Wanneer noemen we het pure chocolade en wanneer melkchocolade? En waar komt de ivoorkleur van witte chocolade vandaan? We nemen je mee langs de verschillende soorten.

Lees meer »

5 chocolade feitjes die je nog niet wist

Iedereen weet wat chocolade is, hoe het er uitziet, hoe het smaakt en welke soort chocolade je zelf het lekkerste vind. in deze blog vertellen we je leuke feitjes die je nog niet wist van chocolade. Een ding dat je wel zeker weet..... de  chocoladereep moet altijd op haha.

Lees meer »

Moederdag cadeau tips:

Als alles goed gaat, is je moeder een van de belangrijkste mensen in je leven. Zij is degene die je de hele tijd heeft verwend. Als je iets niet lukt, zal ze er altijd voor je zijn. Je moeder kan je leven net een beetje beter maken. Moederdag is dan ook de perfecte dag om moeders in het zonnetje te zetten. Op zoek naar een manier om je moeder te verrassen op Moederdag? Lees dan snel verder voor enkele tips om je mama persoonlijk te verrassen op Moederdag.

Lees meer »

Lekker om te snoepen en om te geven!