Wil JIj graag thuis gaan experimenteren  met met onze Likeur of met chocolade? Hier onder vind je heerlijke recepten waar jij mee aan de kan slag kan gaan.

kokos makronen

Heb jij nog kokos klapper (rasp) liggen en heb je geen flauw idee wat je er mee moet? Probeer dan een om kokos makronen te maken. gemakkelijk en heerlijk van smaak. perfect voor bij de koffie of op een feestje.

Lees meer »

Soezen beslag

Zelf een keetje soesje thuis maken? natuurlijk kun je dat! Met een goed recept en een duidelijke instructie lukt je dat! helpt Moospraline je hier graag mee. Hier onder lees je stap voor stap hoe je deze kunt maken.

Lees meer »

Chocolade Basis Ganache

Ganache??? wat is dat nou weer? Ganache is gebruikelijk een mengsel van room en chocolade wat gebruikt wordt voor het vullen van Bonbons maar wat ook gebruikt kan worden van het vullen van macarons . Natuurlijk zijn er meerdere soorten chocolade met een andere bestandshouding. Voor iedere soort chocolade dus een andere verhouding room.  Het kan ook zijn dat je geen slagroom in huis hebt dan kun je ook half/volle melk gebruiken. Let op hierdoor wordt de massa wel minder smeuïg. 

Lees meer »

Mooske Liefmans Cocktail

Mooske Liefmans is natuurlijk al zo lekker om te drinken maar wil je toch een keertje variëren? Misschien is een cocktail dan een leuk idee. Moospraline helpt je daar graag bij!  Wat heb je nodig?

Lees meer »
Recepten Cursus 2023
108 downloads